Zit je ergens mee? Chat er anoniem over!
Onze medewerker
Jojanneke

Rotterdam IJsselmonde
is online
Jeugd- en gezinscoach
Jij

Jojanneke is online.

Op maandag ben ik bereikbaar via de chat van 19 - 22 uur. Op overige dagen kun je een bericht achterlaten, dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.
Hoi,

hierbij zal ik mij even voorstellen. Ik ben Jojanneke en ben 38 jaar oud en ik werk bij Enver als jeugd- en gezinscoach in wijkteam IJsselmonde MGZ. Zie www.enver.nl voor meer informatie over Enver en de andere mogelijkheden voor hulp vanuit Enver.

Als jeugd- en gezinscoach ondersteun ik kinderen, jongeren en ouders met problemen op het gebied van opvoeden, ontwikkeling, gedrag, sociaal functioneren, financiƫn, wonen en/of werken. Mijn hulp is gericht op het aanpakken van eventuele stressfactoren en het versterken van vaardigheden. De bedoeling is dat de gezinsleden steeds meer dingen zelf doen en uiteindelijk zonder professionele hulp verder kunnen. Zo nodig schakel ik familie, vrienden, buren of andere mensen uit de omgeving van het gezin in om je daarbij te helpen.

Ik ben op maandagavond beschikbaar voor de chat, op andere momenten kan je altijd een bericht voor mij achterlaten dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.

Groetjes Jojanneke