Zit je ergens mee? Chat er anoniem over!
Onze medewerker
Adélia

Rotterdam
is offline
Schoolmaatschappelijk werker
Jij

Adélia is offline. Je kunt wel een bericht achterlaten.

Mijn naam is Adélia. Ik werk als schoolmaatschappelijk werker bij Enver. Ik werk bij het Albeda college met jongeren tot en met 26 jaar en daarnaast werk ik bij een basisschool. Je kunt je e-mailadres bij log-in achterlaten als je een bericht van mij wenst te krijgen om verder te kunnen chatten.
Je kunt bij mij terecht als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, je je zorgen maakt over school, problemen thuis ervaart of een praktische vraag hebt.

Vaak helpt het om er met iemand over te praten. Als schoolmaatschappelijk werker kan ik samen met jou de zaken op een rijtje zetten. Onder andere door te kijken naar wat je al geprobeerd hebt en samen naar nieuwe oplossingen te zoeken.

Ook als ouder kunt u contact met mij opzoeken voor vragen rondom de opvoeding, ontwikkeling van uw kind(eren) op school en/of thuis. U kunt hierbij denken aan het gedrag van uw kind, de gevolgen van echtscheiding, een sterfgeval in de familie- of vriendenkring, moeilijk contact maken met leeftijdsgenootjes, pesten, geen zin om naar school te gaan, slecht slapen, enzovoorts. Het kan ook zijn dat we samen zoeken naar de juiste instantie voor uw zorgen en/of vragen. Als schoolmaatschappelijk werker en moeder van twee pubers weet ik hoe ontzettend leuk maar ook lastig het kan zijn om kinderen groot te brengen.